ЖК «ПАРКОВЕ МІСТЕЧКО» ЗДАНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!

Житловий комплекс «Паркове містечко»: обіцяли – зробили або Будинки – в яких хочеться жити.

Найбільшою сьогоднішньою проблемою інвестування в житло є гарантія законності будівництва та впевненості, що будинок буде вчасно добудований та зданий в експлуатацію.

ТзОВ «Інкомбуд», не зважаючи на кризову ситуацію в країні, зростання цін на будівельні матеріали та чисельні бюрократичні перепони – виконує свої зобов’язання перед інвесторами. Як і обіцяли, будівельники здали в експлуатацію ІІ чергу будівництва.А це означає, що інвестори отримають свідоцтво про право власності на свої новенькі квартири, а ті, хто ще мріє жити в «Парковому містечку», будуть купляти квартири з документами.

В новобудові, на відмінувід житла, яке раніше зводилося в Вараші, використані добротні матеріали, квартири мають оригінальні планування, стіни обробленіізолюючими матеріалами високої щільності.На кожну квартиру встановлені індивідуальні лічильники теплоенергії, що дасть змогу контролювати  кількість тепла і не платити за «підігрів повітря на вулиці» та сусідів, що дуже важливо в час, коли вартість енергоносіїв зростає. Вперше у Вараші у будинках встановлено великі вітражні вікна, що додало світла та створило ефект простору в кімнатах. Двохдверні ліфти фірми «Отіс» додадуть комфорту та віднімуть потребу підніматись на сходову площадку навіть першого поверху, що важливо для людей обмежених в русі.

Новобудова ламає стереотип про мале, тісне, сіре, совдепівське житло. Красиві фасади, затишне і зручне місце розташування та старання будівельників – зробили все, щоб мешканці «Паркового містечка», в недалекому майбутньому, почували себе щасливими власниками. Навіть холи на поверхах незвично великі, яскраві і світлі. Тут мешканці зможуть створити свій кондомініум.

Погодні умови не дали у кінці минулого року завершити благоустрій. Зараз над облаштуванням подвір’я та створенням комфортного простору малечі та їхніх мам, активно працюють дизайнери та будівельники. В подвір’ї будуть встановлені розвиваючі майданчики, лавочки для відпочинку та сучасні LED  освітлювачі.

А найважливіше що всі, хто інвестували кошти в покупку квартир в житловому комплексі «Паркове містечко», можуть полегшено здихнути і впевнено готуватись до новосілля, адже їхнє житло здано в експлуатацію і вони стали повноправними власниками квартир.

По середній статистиці покупку квартири доводиться здійснювати 1 – 2 рази в житті. Тож в такому питанні краще не ризикувати і купляти квартируз документами в надійного забудовника, а не право на те, що можливо буде збудоване колись. Для тих, хто очікував з покупкою квартири до здачі будинку, є приємна новина. До Великодніх свят розроблена програма реалізації квартир із знижкою 10%.

Покваптесь поповнити щасливу сім’ю «Паркового містечка». З деталями акції можна познайомитися у відділі продажу житлового комплексу «Паркове містечко» за адресою м.Вараш (Кузнецовськ), Рівненська обл., мікрорайон Перемоги, 56, вул. Небесної Сотні.
тел. (098) 2 300 400