"Паркове містечко" будується, а не займається містечковими інтрижками

ЖК « Паркове містечко» широко відомий у Кузнецовську успішний будівельний проект. То ж і не дивно, що цей бренд у всіх на вустах у місті, а надто напередодні здачі в експлуатацію першої черги будівництва. Проте, вкиди проплаченої кимось, завідомо неправдивої інформації, які відбулися нещодавно, не можуть не обурювати. Тим паче, якщо жодного документального підтвердження цим словам не існує.

    У друкованому виданні «Полісся – бізнес» від 18 березня 2016 р у статті за авторством Вікторії Рижкової "Обіцянки кузнецовського Митяя" надруковано матеріал, у якому згадується будівельна компанія "Інкомбуд" та  житловий комплекс "Паркове містечко". Автор статті кидає тінь на репутацію нашої компанії та фактично звинувачує її керівництво у корупції.

    Хочеться нагадати, що будівельна компанія Інкомбуд зайшла на ринок міста в кризовий час, коли усі будови у Кузнецовську зупинилися. На відкритому аукціоні ми виграли тендер на оренду земельної ділянки. Жодне з місцевих підприємств не взяло участі у тендері. Розпочавши будівництво, компанія швидко довела, що і в кризовий час можна успішно працювати. Проект завоював довіру  містян. Фактично, ми створили попит на житло у новобудові та зрушили з мертвої точки галузь будівництва житла у Кузнецовську.

    Компанія Інкомбуд добросовісно виконує зобов’язання по договору оренди землі перед Кузнецовською міською радою: вчасно сплачує орендну плату, використовує земельну ділянку за призначенням та здійснює будівельний проект "Паркове містечко". На сьогодні у "Парковому містечку" підготовлено до здачі першу чергу житлового комплексу і активно добудовується  друга. Більш, ніж 90 %  житла продано,що підтверджує високий довіри серед містян до цього проекту.

      Ми щиро дякуємо всім, хто незабаром стане мешканцями "Паркового містечка".

    Також, як і личить добросовісним підприємцям, робимо чимало добрих справ для громади міста, не залишаємось осторонь проблем  Кузнецовська та за потреби пропонуємо свою допомогу.

    Щодо зведеного наклепу про виділення комусь квартири, нагадуємо, що на  момент початку будівництва « Паркового містечка» невідомо ще, хто кому мав пропонувати винагороду за ризик інвестувати гроші в мертву галузь (будівництво житла) у вашому місті. Ми й так з великим  острахом розпочинали цей проект і ціни на квартири у першому будинку були на межі рентабельності, завдяки чому багато людей зважилося на покупку новостворюваного житла, бо швидко зорієнтувалися у вигоді такого капіталовкладення.

   Що стосується  квартири №5, то повідомляємо, щодо цієї нерухомості укладено інвестиційну угоду з Анощенко Т.Б., суми проплат по якій закрито повністю у вересні 2015р.                                  

 

        PS. У випадку відмови надрукувати спростування на наклеп та відшкодувати завдану моральну шкоду, залишаємо за собою право звернутися до суду за захистом своєї честі, гідності та ділової репутації.