Прийшов у гості Миколай

День Святого Миколая Чудотворця здавна відзначають українці 19 грудня. Це свято любові, тепла і  родинного затишку. Саме його з нетерпінням чекає малеча у всіх куточках нашої країни, бо  відомо, що Святий Миколай приходить з подарунками у домівку до кожної дитини. 

 

    У переддень свята Миколай завітав і до Кузнецовська. Так 18 грудня 2015 року в приміщенні Кузнецовської міської ради за ініціативи міського голови Сергія Анощенка відбувся святковий концерт вихованців місцевого Будинку дитячої та юнацької творчості. Діти на сцені вітали усіх зі святом, співали колядки, танцювали, та веселили зал цікавими постановками. То ж ніхто не залишився без дарунків. Юні таланти та всі діти в залі отримали солодких «миколайчиків» у подарунок.

    Загалом було вручено 160 дитячих святкових наборів від меценатів свята - компанії Інкомбуд, що є забудовником  ЖК « Паркове містечко» у місті Кузнецовськ.

Наприкінці свята усіх присутніх привітав представник компанії. Він подякував дітлахам за їхню творчість, приємні емоції, побажав натхнення і наголосив на тому, що забудовники  «Паркового містечка» і надалі всіляко сприятимуть розвитку талановитої молоді міста.

Задоволеними лишилися усі і це вкотре доводить, що творити добро легко, варто лише захотіти.